Počasí v Králíkách

• 04 Jan 2019

Cloudy 0°C -6°C

Ramissio

Žít v rovnováze. Blíž k přírodě, blíž ke zdraví. Blíž k sobě samým.

Ramissio zvolilo cestu inspirovat lidi, předávat poznatky z tradiční medicíny, předkládat reference
 o jejich zkušenostech a kvalitě. Nenechte svá těla trpět znečištěním, úbytkem živin v potravinách
a všudypřítomné chemie …. Jediným řešením je změna životního stylu a návrat k přírodě.

Kolik jste ochotni dát za prodloužení okamžiku života?

Jaká je naše cena za takovou hodnotu? Nevyčíslitelná?

Zdraví je vzácný poklad. Pečujte o něj, jak nejlépe umíte. A my budeme pečovat o Vás, jak nejlépe umíme.

Rada:

V případě, že onemocníte, zvažte vždy své rozhodnutí, zda využít rychlé řešení v podobě běžných farmaceutických produktů, které neřeší samotnou příčinu nemoci, ale potlačují jen její symptomy.

Doporučení:

Dopřejte si spíše přírodní produkty, jejichž podstata tkví ve využití toho, co nám poskytuje sama příroda a jejich zázraky.

VYZKOUŠEJTE ÚČINKY NAŠICH PRODUKTŮ. 100% čistá síla přírody.

O SPOLEČNOSTI

RAMISSIO je značka přírodních doplňků výživy. Našimi partnery jsou přední odborníci na výživu z Číny, Japonska a Jižní Ameriky. Kvalita bez kompromisů dokáže zabezpečit skutečnou účinnost, přísná kritéria na pěstování, pečlivý výběr ingrediencí, vysoké nároky na šetrnost zpracování a skladování, prvotřídní balení uchovávající vzácné živiny a čisté přírodní produkty s vyloučením chemických aditiv. Několik tisíc let zkušeností tradičních asijských postupů a receptur.

ZDRAVÍ – KRÁSA – ŠTĚSTÍ – ENERGIE

PRODUKTY jsou dostupné pouze na našich webových stránkách:  www.ramissio.com

JEDNODUCHÁ REGISTRACE:

Na stránkách eshop.ramissio.com zvolte Registrace, vyberte, zda se chcete registrovat jako zákazník nebo člen, vyplňte požadované údaje ( jméno, příjmení, adresa doručení stačí, email, mobil, zvolte si své heslo pro následné přihlášení). Nutné vědět ID (identifikační číslo toho, kdo doporučil):

Výhody pro zákazníka – získejte produkt zdarma

(nákup stejného produktu 3+1 ZDARMA)

Pokud máte zájem se dozvědět více o produktech, o firmě, její filozofii a možnostech, které nabízí, můžete:

1)      Pustit si videoprezentaci, která běží každý den 2x, a to v 10 a 20,30hod. www.PrezentaceNaNetu.cz

2)      Se zúčastnit osobně veřejných přednášek – prezentací v mnoha městech, viz. kalendář prezentací na www stránkách

3)      Zúčastnit se ZDARMA Akademii, a to jak produktových tak obchodních (viz kalendář)

4)      Pozvat si na své akce člena projektu RAMISSIO, který Vám zrealizuje prezentaci pro pozvané na dohodnutém místě. Jde o proškolené prezentátory společnosti. Prezentátor: Miloš Komprs, email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , mobil: +420 778 401 481, www.komprs.ramissio.com

5)      Reference od konkrétních lidí užívajících produkty přímo na stránkách

DÍKY ZNAČCE RAMISSIO SE MŮŽETE CÍTIT SKVĚLE, VYPADAT SKVĚLA A MÍT SPOUSTU ENERGIE NA VŠECHNO, CO BUDETE CHTÍT, A TO JAK V ŽIVOTĚ TAK PRO MOSÍLENÍ SVÉ FYZICKÉ KONDICE.

VŽDY VÁM BUDEME UMĚT PORADIT. JSME VAŠIMI PARTNERY PRO ŽIVOT V ROVNOVÁZE.

Prostřednictvím Ramissio Falcon nabízíme pomoc přesně tam, kde je třeba. Poskytujeme finanční podporu projektům a aktivitám, které jsou hodnotné a užitečné. Jsme laskaví a ohleduplní k lidem v našem okolí, k přírodě i ke zvířatům. Všichni jsme součástí této planety, jeden bez druhého nemůžeme existovat, proto si vážíme toho, co máme a vzájemně si pomáháme.

Naším cílem je měnit věci k lepšímu.